Om mig


Beröringskällan bildades 1997 i Säter, Dalarna.


Min personlig upptäcktsresa startade många år tidigare med att jag förstod att jag var medberoende.

Denna upptäckt förde med sej många och djupa insikter om varför jag valde att göra som jag gjorde och vad som var min drivkraft.

Rädslan hade drivit mig ständigt vidare, rädslan att vara otillräcklig, rädslan att bli bortvald och någon sorts inre visshet om att jag var för dålig människa för att vara värd att älskas som jag var.

När jag, med hjälp av olika behandlingsformer och en stark inre vilja att möta mina skuggsidor trots att jag var fullständigt livrädd ibland. När jag vågade se, känna och erkänna mina behov växte en större acceptans för mej själv fram. Och i takt med den kom också min kärlekskänsla till mig själv och andra att bli tydligare.


När jag tidigare haft en innerlig önskan om att hjälpa andra var den grundad i rädslor.

Nu började jag att meditera.Etablerade kontakt med andevärlden och min egen ande.


I och med detta uppvaknande så började jag att se, känna och uppleva samband mellan mina olika beteenden och händelser i mitt liv.

Hur jag genom mina val hade varit medskapare av det som skett.

Misshandel, övergrepp och nästintill ständig rädsla och en form av ångest i vardagen. Allt detta blev naturligt, den form av trygghet som jag kunde känna igen mig i. Den gjorde ont men var ändå trygg, jag visste vad som skulle/ kunde ske och hur jag skulle agera/vara.

Mitt medberoende jag klarade inte att bryta mig ur mönstren.


Andevännerna kom till min hjälp, som så många gånger förr. Plötsligt hörde jag en röst inom mig som frågade om jag ville att min lilla dotter skulle få växa upp och uppleva det jag upplevde. Svaret och valet var ett tydligt NEJ! Där och då så reste sig kraften från mitt inre och jag bröt mig loss. En ny väg i livet tog sin början. 


Min drivkraft är kärleken och en innerlig önskan att spegla männikskor så att de vågar uppleva alla sina aspekter, se skönheten i sina skuggsidor och leva med acceptans för sitt unika jag. Kunna känna att världen behöver dem sådana de är, just nu och här.

Ingen människa är mer betydelsefull än någon annan. Vi alla behövs. Du med...


Jag har också mött mycket kärlek genom livet, så livet har varit och är fantastiskt. Jag önskar inte att en enda dag i mitt liv annorlunda. Alla mina erfarenheter har skapat den jag är och jag tycker om att vara jag. Min trygghet och lugn i alla situationer är en aspekt av mina erfarenheter tidigare i livet. Jag dömer heller ingen, vara sig förövare eller offer. eftersom vi alla är båda dessa arketyper i vissa situationer.


Var snäll mot dig själv och ta hand om dig som du värnar om andra.


Förlåtelse, till andra men framför allt till dig själv är nyckeln till acceptans och harmoni.


Känn att du kan förlåt.<3 älska dig sådan du är <3


Hoppas vi möts någon gång, möten med själar berikar livet!


Tack för att du tagit dig tid att läsa. Jag önskar dig ett liv fyllt av upplevelser!


Jag och Beröringskällan är i ständig utveckling så håll utkik efter nya kurser och behandlingar.


All respekt och kärlek till dig <3 Ann-Charlotte Löfdahl